Klant beoordelingen vanArtsper - Beoordelingen van Artsper

Klant beoordelingen Artsper

Klantwaarderingen

Klant beoordelingen

 
Perfect and Professional
op 23-09-2021 à 17:19 door .
Na een bestelling op 02-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
Parfait mais 72 € de transport + 52 € de dédouanement = c'est un peu cher. Cependant livraison rapide et soignée.
op 22-09-2021 à 21:31 door .
Na een bestelling op 18-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
The selection was fantastic and I look forward to browsing the site again.
op 22-09-2021 à 15:54 door .
Na een bestelling op 15-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
I bough a painting and everything was handled nice and easy and quickly. The delivery was yesterday and I was happy with everything! Thank you very much!
op 22-09-2021 à 13:16 door .
Na een bestelling op 14-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
Fantastic. Quality of item and service both excellent.
op 22-09-2021 à 03:11 door .
Na een bestelling op 13-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
Parfait
op 21-09-2021 à 18:49 door .
Na een bestelling op 01-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
Tout à fait correct
op 21-09-2021 à 08:42 door .
Na een bestelling op 03-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
Perfect
op 20-09-2021 à 19:27 door .
Na een bestelling op 01-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
vanuit NL besteld de site kon vertaald worden in het Nederlands waardoor ik exact kon vinden wat ik zocht.
op 20-09-2021 à 09:30 door .
Na een bestelling op 05-09-2021
from www.artsper.com

Klant beoordelingen

 
J'ai découvert ce site par hasard, et j'ai été agréablement surprise. On y trouve son bonheur très facilement
op 19-09-2021 à 18:36 door .
Na een bestelling op 12-09-2021
from www.artsper.com
  • Pagina / 141

Informatie Artsper

Omschrijving:

Artsper

Adres:
Artsper
18 rue Soleillet
75020, Paris
Aanraden:
Website:
Contact:
Tel:  33(0)187669905
contact@artsper.com
Bevoegde vertegenwoordiger:
Artsper
Statut :
Bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
1475

Over Avis-Verifies

Avis-Verifies wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de meningen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer